MODEVAKSCHOOL APELDOORN

NAAILESSEN, WORKSHOPS & COACHING voor elk niveauMode maken voor iedereen!

 

LINGERIE CURSUS 
Leer hoe je zelf je lingerie maakt.


Lingerie die: altijd past. Lingerie die: zo luxueus is als jij wilt. Lingerie die: jouw bovenkleding er altijd op en top laat uitzien. Lingerie waar je blij van wordt! 

Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Maximaal 4 personen per groepje (LET OP: uitzondering corona maatregelen van 2020-2021 - maximaal 2-personen per groepje; of wel 4-personen als jullie op dezelfde adres ingeschreven). Naaimachines mag je zelf meenemen, coverlok- en lockmachine zijn aanwezig.

Ik leer je wat zelf lingerie maken inhoudt. In deze basiscursus werken we met door mij gemaakte patronen. Je krijgt een tekening van een slip. Ik leer je hoe je deze tekening aanpast naar jouw maten. Daarna maak je stap voor stap je eerste eigen setje met BH. We behandelen de naaitechnieken speciaal voor lingerie; het opmeten van de juiste maat; hoe je met basispatronen werkt en hoe jij deze patronen aanpast naar jouw maten.

Dus: na deze cursus heb jij een prachtig gecoördineerde set lingerie met verschillende slips in je kast en eventueel een een beugelbody op maat. Daarna groeit je voorraad vanzelf, want dit is ECHT een leuke hobby!

Locatie is onze atelier in Apeldoorn. In het geval dat er meer dan vijf deelnemers zijn aangemeld wordt extra datum gepland of vind de les op een andere grotere locatie in Apeldoorn plats.

Tijd: avondlessen twee keer in de maand van 18:00 tot 21:00uur - 3uur p/les. 

Of middaglessen twee keer in de maand van 14:00 tot 17:00uur - 3uur p/les.

De datum:       3 februari en 17 februari; 3 maart en 17 maart; 7 april en 21 april; 12 mei en 2 juni 2020

Kies je gewenste datum op WOENSDAG MIDDAG of WOENSDAG AVOND in de kalender en maak een afspraak - ONLINE of via contactformulier.

Je kan ook personlijk naar onze atelier komen om een afspraak te maken. Maak dan telefonisch een afspraak tel: 06-57619130

De prijzen (incl.BTW):   8x lessen in 4maanden voor totaal €260,-

Voor elk lingerie cursus wordt een aanbetaling van €35,- aangevragd. Deze administratie en -voorbereidingskosten worden bij annulering van de cursus niet gerestitueerd.

Omdat niet elke leerling evenveel en hetzelfde materiaal nodig heeft, materialen en dergelijke zijn voor eigen rekening.

In juli en augustus is er geen les, ook niet tijdens de reguliere schoolvakanties.

LINGERIE CURSUS VERVOLG vanaf september 2021

En? Heb je de smaak al te pakken? We gaan een stapje verder. In deze cursus maak je een asymmetrische slip, hotpants, een draperieslip, een tweede model BH, een push-up BH. En als klap op de vuurpijl maken we een speciale hemdbody van stretchy kant.

LINGERIE CURSUS SPETIALISATIE vanaf september 2021

Na de lingeriecursus en het vervolg kan je gaan specialiseren. Er zijn nog 4 workshops, ook elk 8 lessen.Lees onze gebruiksvoorwaarden   - Voorwaarden

 KvK 54303281