Mode maken voor iedereen!

NAAILES voor elk niveau

 

Ik heb weer plek voor naailessen op de woensdagvond 18:30-20:30 uur op de Hattemseweg 58-2 te Apeldoorn. We zijn met een gezellig clubje dames en iedereen werkt op eigen tempo en niveau aan eigen projectjes. Ben je nog een beginner of juist heel erg gevorderd? Je bent welkom.
Je neemt je eigen naaimashine mee, maar je mag ook de naaimashines die hier aanwezig zij gebruiken (wel daarvoor reserveren).  Je mag je eigen patronen uit de tijdschrift gebruiken, anders ik sta klaar om je werken met PDF-patronen te leren. Baby- en kinderkleding, dameskleding: feestelijke jurken, kleine reparaties, kraamcadeautjes, baby-uitzet, verkleedkleren maar ook weekendbroek voor heren of huispak unisex. Met welk project start jij?
Kleding maken is mijn grootste passie en ik geef  met veel plezier naailes. En dit plezier wil ik graag voortzetten met nieuwe mensen. De avonden zijn altijd erg gezellig, creatief en veel te snel voorbij.
Voor meer informatie stuur een pb via contactformulier op de site www.modevakschoolapeldoorn.nl . Wees er snel bij want er kunnen maximaal 6 personen per avond deelnemen.


 

LEREN STIKKEN voor beginners 

 

Wil je graag leren stikken? Grijp je kans op maandag van 18 tot 20uur!
Op enkele uurtjes heb je het onder de knie.
MODEVAKSCHOOL Apeldoorn zorgt voor alle materiaal, enkel een naaimachine en je naaigerei breng je zelf mee. Indien je (nog) geen machine hebt, kan je er ook in onze lesruimte gebruiken (wel reserveren!).
Inschrijving en les eenmalig €20,-
Schrijf je je nadien in voor de workshops “accessoires”, dan kost een blok van 4x lessen maar €60,-
De lessen gaan door op het adres Hattemseweg 58-2 te Apeldoorn, in kleine groepjes en in een heel gezellige ruimte.
INSCHRIJVEN: online via contactformulier of online agenda op de site www.modevakschoolapeldoorn.nl of per e-mail modevakschoolapeldoorn@gmail.com
tel: 06-57619130


COSTUMIERE opleiding
In de opleiding Costumière leer je de basis van het patroontekenen. Verder leer je de naaitechnieken van de kleermakerspraktijk te gebruiken in op maat getekende en gemaakte kleding.

Inschrijven voor LINGERIE CURSUS


LINGERIE CURSUS 
Leer hoe je zelf je lingerie maakt.

Lingerie die: altijd past. Lingerie die: zo luxueus is als jij wilt. Lingerie die: jouw bovenkleding er altijd op en top laat uitzien. Lingerie waar je blij van wordt! 


Jasje CHANEL stijl 

De beroemde model die perfecte balans tussen Prêt-à-porter en Haute Couture is. Tijdeloos, vrouwelijk en chique - dat willen wij helemaal! In deze cursus leer je de de geheimen van het Chanel Jasje - al deze geheimen zijn bijna allemaal verstopt aan de binnenkant van het jasje. Het is een leuke maar wel enorme klus, omdat bijna het hele jasje met de hand wordt gemaakt.

Chanel is echt heel veel handwerk. Je moet handwerken dus wel heel mooi vinden om te doen. En daar ook de tijd voor kunnen nemen, want er zitten heel veel handwerk uren in dit geweldige jasje! Maar dit is zéker de moeite waard! 


Deze cursus is geschikt voor gevorderden. 

Werken met OVERLOCK

Heb jij een nieuwe overlock gekocht of heb je een tijdje een in bezit maar het is nog niet duidelijk voor je hoe kan je naaien en naad afwerken tegelijk. En hoe doe je dat precies? Dat en nog meer kan jij bij MODEVAKSCHOOL Apeldoorn leren!


De cursus omgaan met de lockmachine is bedoeld voor mensen die zelf een lockmachine hebben en willen meer mogelijkheden ontdekken.

PATROONTEKENEN


De cursus Patroontekenen is een aanrader als je zelf kleding wilt maken of vermaken. Je leert je eigen grondpatronen op maat tekenen aan de hand van Modevakschoolnationaal methodes.
Je leert vanaf beginnersniveau, nauwkeurig de maten opnemen, ze vervolgens te berekenen en het geheel te vertalen naar een correcte tekening en de regels van het patroontekenen goed toepassen. Stap voor stap gaan wij alle patronen ontwerpen en behandelen tot de broek, colberts en mantels.
Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.

RUGZAK maken 

In een dag leer je een mooie, stevige met je eigen tuch rugzak maken. Rugzak die: helemaal naar je wens gemaakt. Een rugzak waar je blij van wordt! Zeer geschikt als Sinterklaas- of Kerstcadeau!
Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.
Tijdens deze DAGWORKSHOP leer je de verschillende technieken van afwerking en leer je met zware stoffen omgaan.


KNEEPJES

Altijd moeite met het maken van bv. een paspelzak of polosluiting? Dan ben je hier op de juiste plek om alle kneepjes van de vak onder de knie te krijgen en het naaien zoveel leuker maken.


 onze gebruiksvoorwaarden   - Voorwaarden

 KvK 54303281